SOLO4body – Aromatherapie

Massagepraktijk SOLO4body geeft buiten de Stoelmassages, Holistische massages en Shiatsu massages ook Aromatherapie massages.

Veel mensen denken dat Aromatherapie alleen onderdeel is van de fysiotherapie, maar het is veel meer. Vandaag de dag is het een aparte wetenschap die therapeutisch gebruik maakt van speciale natuurlijke, aromatische kruiden. Het is een natuurlijke methode die helemaal in de tegenwoordige moderne opvattingen past, van natuurlijk genezen. Het helpt zowel tegen de psychische evenals de fysieke gesteldheid van de mens en het helpt bij de genezing van ziekten.

Door het moderne leven van vandaag de dag is de mens aan allerlei invloeden onderhevig die een negatieve invloed hebben op de gesteldheid van de mens, zowel psychisch als fysiek. In de laatste paar eeuwen is er veel veranderd behalve de mens zelf. Dit uit zich in overvolle wachtkamers van artsen en ziekenhuizen. Ondanks een boel nadelige effecten van de hedendaagse moderne medicijnen, blijven veel mensen deze gebruiken. Meestal zit men met chronische problemen die het leven erg lastig kunnen maken.

Daarom is aromatherapie juist een middel bij uitstek, om in deze tijd hulp te bieden. De speciale aromatische kruidenoliën bevatten zeer krachtige en werkzame stoffen en worden precies afgestemd op de individuele klachten die een persoon heeft. Samen met de aromatherapeut wordt er naar de juiste kruiden gezocht om tot een goede behandeling over te kunnen gaan.

Daarom is een aromatherapie behandeling erg geschikt om individuele problemen aan te pakken, voornamelijk omdat ze niet alleen werken op het zichtbare, fysieke lichaam maar ook op de gemoedstoestand van de mens. Het kan tevens gebruikt worden om tot rust te komen en de dagelijkse beslommeringen even achter je te laten.

In de praktijk in Breda worden de volgende Aromatherapie massages gegeven:
• Relaxmassage (polarisatie) met onder andere lavendel, marjolein en sinaasappel
• Stimulerende massage (neuro massage) met onder andere rozemarijn, bonenkruid en ceder
• Luchtwegenmassage (intercostaal) met onder andere eucalyptus, niaouli, den en tijm
• Chakramassage (energetisch) met onder andere chakraoliën
Kosten

€70,00 per behandeling