Cursus babymassage in Breda bij SOLO4body

Onder de naam SOLO4baby verzorgt massagepraktijk SOLO4body cursussen babymassage op de Shantala-wijze.

De oorsprong van de babymassage ligt in India. Een Franse arts Dr. Leboyer, was op reis in India. Daar zag hij een vrouw langs de kant van de weg haar baby masseren. Hij zag duidelijk dat de kleine baby aan het genieten was. Hij vroeg of hij haar mocht fotograferen en filmen. De vrouw stemde daar in toe. Uiteindelijk heeft Dr. Leboyer er een film van gemaakt. De naam van de vrouw was Shantala. Dr. Leboyer heeft deze massagevorm naar Europa gehaald en SOLO4baby haalt deze baby massage naar Breda.

Negen maanden heeft de baby in moeders buik gezeten. Hier was de baby veilig, werd het gewiegd en gevoed. In die tijd is er een band ontstaan tussen moeder en kind. babymassage is een bijzondere manier om de band tussen baby en ouder te versterken. De cursus is niet alleen bedoelt voor moeders, ook vaders kunnen deelnemen.

Babymassage is een hele mooie en leerzame manier voor ouder en kind, om elkaar beter te leren kennen. Je zult zien dat zo’n kleine baby al verschillende gezichtsuitdrukkingen heeft en dat het middels lichaamstaal al duidelijk aangeeft wat het prettig vindt. Jij als ouder leert de baby zijn of haar lichaam spelenderwijs beter te kennen.

De SOLO4baby babymassage cursus in Breda kan het volgende voor jou en je kind betekenen:

  • Babymassage heeft een positieve uitwerking op slaap- en huilgedrag
  • Babymassage verbetert de spijsvertering en helpt darmkrampjes verminderen
  • Babymassage zorgt ervoor dat je de lichaamstaal van je baby leert kennen
  • Babymassage helpt de motorische ontwikkeling stimuleren

Tijdens de SOLO4baby babymassage cursus krijg je praktische tips en zal er tijd gemaakt worden om jezelf te ontspannen. De SOLO4baby babymassage cursus zal plaatsvinden in kleine groepjes van 4 a 5 baby’s met vader of moeder. De babymassage cursus is voor baby’s vanaf ongeveer 6 weken tot negen maanden. De babymassage cursus bestaat uit: 4 lessen van 2 uur, babymassage olie, een werkmap, een babymassage cd,massage voor jezelf, koffie, thee of fris.

De kosten voor deze cursus babymassage bedragen € 100,–

Ook voor een leuk kraamcadeau kunt u terecht bij SOLO4baby in Breda. Informeer naar de mogelijkheden! Tel. 06 41 31 60 03 / email: info@solo4body.nl