Massages

Massages in onze salon in Breda zijn klassieke en energetische massages. Deze massage wordt uitgevoerd vanuit de holistische visie. De holistische visie houdt in dat de mens als geheel beschouwd wordt. Jouw lichaam, jouw geest, jouw emoties, jouw spiritualiteit en jouw contact met de omgeving bepalen wie je bent. Het staat niet los van elkaar en je kunt het ook niet los van elkaar bekijken. Lichamelijke klachten staan meestal niet op zichzelf; vaak zit er één of meer van bovengenoemde componenten bij. Dit is een massage techniek die vooral bedoeld is om je heerlijk te ontspannen.

Wat doet een massage voor je?

  • Massage bevordert bloedsomloop
  • Massage versterkt het immuunsysteem
  • Massage vermindert het ziekteverzuim
  • Massage bevordert stressreductie
  • Massage houdt de spieren soepel

Kosten voor een massage in onze salon in Breda:

€ 48,00 per 30 minuten
€ 59,00 per 45 minuten
€ 70,00 per 60 minuten

Cupping therapie is afkomstig uit de Oosterse geneeswijze en wordt ingezet om spierknopen te ontspannen. Doordat de behandelde spier en huid goed doorbloed raken, wordt het voor het lichaam gemakkelijker om de afvalstoffen af te voeren. Door het stimuleren van het bindweefsel verzacht de spierknoop waarna deze uiteindelijk zal verdwijnen. Een plastic cup wordt op de huid gezet en doormiddel van een pompje wordt de huid vacuüm getrokken.
Door langzame bewegingen over de huid, wordt het bindweefsel gestimuleerd. Op plekken met veel spierknoppen worden ze langer neergezet. Dit is heerlijke techniek. Hoeft niet pijnlijk te zijn. De doorbloeding komt op gang.

Afgelopen tijd heb ik hiervoor een cursus gevolgd. Deze methode is een welkome aanvulling in mijn massagepraktijk.